Laskutustiedot

Pihlajalinna-konserni vastaanottaa ainoastaan verkkolaskuja. Verkkolaskuoperaattorina toimii 15.12.2021 alkaen Basware Oyj (Välittäjätunnus: BAWCFI22).

Kuusiolinna Terveys Oy

Y-tunnus: 2686559-8
OVT-tunnus: 003726865598
Operaattori Basware Oyj, Välittäjätunnus: BAWCFI22

Otamme vastaan ainoastaan verkkolaskuja

Laskun maksuehdon on oltava vähintään 30 pv netto. Maksuaika alkaa kulua vasta, kun lasku on toimitettu oikeassa muodossa ostoreskontraamme.

Jos yrityksellänne ei ole mahdollisuutta verkkolaskutukseen, Kuusiolinna Terveydelle kuuluvat laskut tulee lähettää Basware Portalin kautta. Portaalin käyttö on ilmaista, ja se mahdollistaa Kuusiolinna Terveyden laskuttamisen sähköisessä muodossa.

Portaalin käyttöohjeet

Pihlajalinna-konsernille toimitettavilta laskuilta tulee löytyä aina tilaajan nimi, kustannuspaikka ja toimitusosoite laskun käsittelyä varten. Sopimukseen perustuvassa toistuvassa laskutuksessa sopimusnumero on pakollinen tieto. Ostotilauksellisille laskuille pakollinen tieto on ostotilausnumero. Yhdellä laskulla saa laskuttaa vain yhden ostotilauksen tuotteita.

Laskulla ei saa esiintyä mitään asiakasta yksilöivää henkilötietoa (GDPR). Laskujen henkilötietoa sisältävät liitteet tulee toimittaa erikseen annettujen ohjeiden mukaan oikeaan sähköpostiosoitteeseen. Emme rekisteröi järjestelmiimme henkilötietoa sisältäviä laskuja tai niiden liitteitä.

Sen lisäksi, että meille lähetettävät laskut täyttävät lain vaatimukset, niissä on mainittava oikea yhteyshenkilö ja ne on osoitettava oikealle yhtiölle tai yksikölle. Puutteellisia laskuja ei rekisteröidä järjestelmäämme.

Pihlajalinna-konserni pitää puutteellisina laskuja, jotka eivät ole lakien mukaisia, joissa ei mainita yhteyshenkilöä tai jotka sisältävät virheellisen osoitteen.

Besware laskuttajaportaalin käyttöön liittyvät kysymykset:
Basware knowledge Base
Basware Customer Service Portal

Lisätietoja

Ostoreskontra
Pihlajalinna-konserni
ostolaskut@pihlajalinna.fi

Pihlajalinna-konsernin muiden yhtiöiden laskutusosoitteet löydät täältä.