Ajanvaraus

Alavuden, Kuortaneen, Soinin, Töysän ja Ähtärin terveysasemien yhteinen ajanvarausnumero on 06 2525 7612. Tähän ajanvarausnumeroon ollaan yhteydessä niin kiireellisen kuin kiireettömänkin hoidon tarpeessa.

Kuusiolinna Terveyden digiterveysaseman kautta voitte asioida kaikissa asioissanne arkisin klo 8-18.

Ohjeet puhelinasiointiin

Kiireetön asiointi:

Jos asiasi koskee asiointia terveysasemalla, esimerkiksi ajanvarausta vastaanotolle, reseptinuusintaa tai laboratoriotuloksia, valitse 1

  • Kiireettömässä asioinnissa käytössä on takaisinsoittopalvelu. Voit valita, soitammeko sinulle takaisin numeroon, josta soitat, tai johonkin muuhun numeroon.

    • Jos haluat, että soitamme sinulle takaisin numeroon, josta soitat, valitse 1.
    • Jos haluat, että soitamme sinulle takaisin johonkin toiseen numeroon, valitse 2. Näppäile numero, johon haluat takaisinsoiton.
  • Älä sulje puhelinta, ennen kuin kuulet kohdan ”Kiitos. Soitamme teille mahdollisimman pian”. Tämän jälkeen takaisinsoitto rekisteröityy ja sinulle soitetaan takaisin saman päivän aikana.
  • Kun soitamme sinulle takaisin, puhelu tulee tuntemattomasta numerosta.

Takaisinsoiton odotusaika vaihtelee viikonpäivästä ja kellonajasta riippuen. Kiireettömien asioiden osalta suositellaan olemaan yhteydessä muina arkipäivinä kuin maanantaisin, jolloin voi olla eniten ruuhkaa.

Kiireellinen asiointi:

Jos asiasi on kiireellinen ja se vaatii päivystyksellistä arviota, valitse 2

  • Tämän jälkeen siirryt jonottamaan linjalle ja vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Linkit muihin ajanvarausohjeisiin:

Suun terveydenhuolto

Röntgen

Laboratoriopalvelut