Osaajaksi Kuusiolinna Terveyteen

Kuusiolinna Terveys on Kuusiokuntien ja Pihlajalinnan omistama yhteisyritys, joka tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Alavudella, Kuortaneella, Soinissa ja Ähtärissä. Kuusiolinna Terveydessä työskentelee lähes 1000 eri alojen ammattilaista terveyspalveluiden, hyvinvointi- ja sosiaalipalveluiden sekä ikäihmisten palveluiden parissa. Tarvitsemme sosiaali- ja terveydenhuollon osaajia vakituisiin työsuhteisiin sekä määräaikaisiin sijaisuuksiin. Tarvitsemme myös avustaviin tehtäviin alan opiskelijoita sekä henkilöitä, joilta ei vaadita sosiaali- ja terveydenhuollon koulutusta.

Tarjoamme sinulle innostavan ja monipuolisen työympäristön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Tavoitteenamme on haastaa totuttuja malleja ja tuoda asiakkaillemme jatkuvasti parempaa palvelua. Haluamme olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa.

Avoimet työpaikat

Kuusiolinna Terveyden avoimet työpaikat löydät TE-toimiston sivuilta

Lääkäreiden ja lääketieteen opiskelijoiden avoimet työpaikat löydät Pihlajalinnan nettisivuilta.

Sijaisrekisteri

Tarvitsemme myös tarvittaessa työhön kutsuttavia tuntityöntekijöitä. Käy rekisteröitymässä sijaisrekisteriin Laura-rekrytointipalvelussa. Rekisteröitymisesi käsittelellään, ja sinuun ollaan yhteydessä.

Avoin hakemus

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa työpaikkaa? Jätä avoin hakemus tästä.

Lisätietoja voit tiedustella osoitteesta rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi.

Työharjoittelu

Kuusiolinnassa on työharjoittelupaikkoja sosiaali- ja terveydenhuollon opiskelijoille. Ota yhteyttä rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi.

Rekrytoinnin yhteystiedot

Hoitohenkilökunta
Palveluvastaava Birgitta Ala-Honkola
040 641 6796
birgitta.ala-honkola@pihlajalinna.fi
rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi

Lääkärit ja lääketieteen opiskelijat
Johtavan lääkärin sij. Marjo Ala-Salmi
040 352 8162
marjo.ala-salmi@pihlajalinna.fi
laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi

Suun terveydenhuolto
Ylihammaslääkäri Matias Leppänen
040 663 0173
matias.leppanen@pihlajalinna.fi
laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi

Osa Pihlajalinnaa

Kuusiolinna Terveys on osa Pihlajalinna-konsernia. Lue lisää Pihlajalinnasta työnantajana tai katso koko konsernin avoimet työpaikat.