Takaisinsoittopalvelu soittaessasi terveysasemien ajanvarauspalveluun

Alavuden, Kuortaneen, Soinin, Töysän ja Ähtärin terveysasemien ajanvarausnumerot muuttuivat 13.5.2020, kun otettiin käyttöön yksi yhteinen ajanvarausnumero, 06 2525 7612. Tähän ajanvarausnumeroon ollaan yhteydessä niin kiireellisen kuin kiireettömänkin hoidon tarpeessa. Aikoja ei varata enää terveysasemien ja omahoitajien omista puhelinnumeroista.

Tavoitteenamme on vastata soittoihin välittömästi, mutta jos palvelussa on ruuhkaa, soittajalla on mahdollisuus valita takaisinsoiton.
Takaisinsoittopyynnön nauhoite kuuluu näin:

Nyt on hieman ruuhkaa, joten jos et halua jonottaa, voit valita takaisinsoiton. Jos haluat, että soitamme sinulle takaisin numeroon, josta soitat, valitse yksi. Jos haluat, että soitamme sinulle takaisin johonkin toiseen numeroon, valitse kaksi.
(Valitse painamalla numeroa 1 tai jos valitset 2, näppäile numero.)
Kiitos. Soitamme teille mahdollisimman pian.

Kuuntele nauhoite loppuun, soitamme teille mahdollisimman pian-kohtaan asti, silloin pyyntö on rekisteröitynyt oikein ja soitamme takaisin. Puhelu katkeaa automaattisesti, kun takaisinsoittopyyntö on onnistunut.

Kun sinulle soitetaan sitten takaisin, puhelu tulee tuntemattomasta numerosta. Jos olet saanut soittoajan lääkäriltä tai hoitajalta, puhelut tulevat aina tuntemattomasta numerosta.

Kiireettömien asioiden osalta suositellaan olemaan yhteydessä muina arkipäivinä kuin maanantaisin, jolloin voi olla eniten ruuhkaa.