Hammashuolto tiedottaa

Ohje hammashuoltoon tulevalle koronavirusepidemian aikana.

Jos havaitset, että sinulla on hengitystieinfektion oireita, kuten yskää, kurkkukipua, päänsärkyä, kuumetta, lihaskipuja, hengitysvaikeuksia, nuhaa tai olet ollut lähikontaktissa koronavirusinfektioon sairastuneeseen, ole hyvä ja peru tai siirrä vastaanottoaikasi myöhemmäksi. Tällä estetään viruksien leviämistä henkilökuntaan ja muuhun väestöön. Sairaana et saa tulla vastaanotolle.

Ajanvarausnumerot

06 2525 7982
06 2525 7271

Myös hammashoitohenkilökuntaa on ohjeistettu olemaan herkästi pois työpaikalta, mikäli heillä on hengitystieinfektion oireita. Tämä saattaa aiheuttaa aikojen perumisia tavanomaista enemmän. Pahoittelemme tätä.

Jos sinulla on hengitystieinfektio, todettu tai epäilty koronavirusinfektio ja sietämätön hammassärky, pyydämme sinua tässä tilanteessa kertomaan tilanteesi mahdollisimman selkeästi ajanvarauksen yhteydessä puhelimessa, jolloin selvitämme ja ohjeistamme käytännön tilannekohtaisesti ja otamme teihin yhteyttä ja kerromme toimintaohjeet.

Älä missään nimessä saavu hammashoitolaan, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita tai epäily koronavirusinfektiosta tai koronavirukselle altistumisesta.

Matias Leppänen
ylihammaslääkäri
Kuusiolinna Terveys