29.10. Soinin yhtenäiskoulun 8. luokka etäopetukseen

Soinin yhtenäiskoulun 8. luokka siirtyy etäopetukseen ajalle 29.10.-6.11.2021.

Kaikkia alueen asukkaita suositellaan edelleen suojautumaan koronatartunnoilta suositusten mukaisesti. Jokaisen on myös toivottavaa hankkia koronarokote.

Kaikkien Kuusiolinnan terveysasemapalveluiden tavoin rokotustilaisuudet ovat avoimet kaikille Kuusiokuntien asukkaille. Saavuthan rokotukseen vain terveenä. Rokotusajat ovat avoimet kaikille yli 12-vuotiaille Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueen asukkaille. Kyseisinä aikoina on mahdollisuus saada ensimmäinen koronarokote tai tehosterokote niille yli 12-vuotiaille kuntalaisille, joilla ensimmäisestä koronarokotuksesta on kulunut 8 viikkoa tai enemmän.

Rokotusajan voi varata sähköisesti osoitteessa hyvis.fi sekä terveysasemien koronarokotusten ajanvarausnumeroista. Puhelinajanvaraukseen uusia aikoja aukeaa ennen pääsääntöistä soittoaikaa, joka on maanantaisin klo 11-14.

Etelä-Pohjanmaan koronanyrkin suositusten mukaisesti 12-vuotta täyttäneille henkilöille kasvomaskin käyttöä suositellaan julkisessa liikenteessä ja takseissa, kaikissa yleisissä sisätiloissa, joissa oleskelee paljon ihmisiä lähellä toisiaan, sekä koronavirustestiin hakeutuville henkilöille matkatessaan näytteenottoon ja ennen negatiivisen testituloksen saamista, mikäli joutuvat välttämättömän syyn vuoksi liikkumaan kodin ulkopuolella.