28.5.2021 Yli 45 -vuotiaiden koronarokotukset alkavat

Pihlajalinna kuntayhtiöt koronarokotus 28.5.2021

Rokotusvuorossa olevat ryhmät ja ajanvaraus

yli 45-vuotiaat kuntalaiset
Kaikki 31.12.1975 mennessä syntyneet voivat nyt varata aikoja koronarokotukseen. Suosittelemme, että tähän ryhmään kuuluvat varaisivat ajan Hyvis.fi:n kautta. Aikoja voi varata myös puhelimitse, mutta estääksemme puhelinajanvarauksen ruuhkaantumisen toivomme Hyvis.fi:n käyttöä, mikäli mahdollista.

4.6.2021 alkaen laajennamme rokotusajanvarauksen koskemaan kaikkia yli 40 -vuotiaita kuntalaisia.

Alle 45-vuotiaat riskiryhmäläiset
1.1.1976 ja sen jälkeen syntyneiden, joilla on erittäin vaikealle koronavirustaudille voimakkaasti altistava tauti (ryhmä 1) tai joilla on vaikealle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila (ryhmä 2), heidän rokotuksensa jatkuvat ja aikoja on varattavissa. Tähän ryhmään kuuluvat voivat varata rokotusajan vain puhelimitse.

Lisätietoa riskiryhmistä THL:n sivuilta ja uutisestamme 9.4.2021

Ajanvaraus www.hyvis.fi kautta valitse alue Etelä-Pohjanmaa -kirjaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella -täytä omat tietosi - ajanvaraus muut ajanvaraukset - ”varaa aikoja”-kohdasta löydät koronarokotusajanvaraukset - valitse asiointipiste - varaa aika kalenterista. Video-opastus Hyviksen käyttöön

Suosittelemme seuraamaan säännöllisesti verkkosivujamme, josta löydät aina ajan tasalla olevan tiedon rokotusten etenemisestä.

Asiakkaat, jotka ovat vaihtaneet perusterveydenhuollon palvelut Kuusiolinna Terveyteen, eivät pysty varaamaan Hyvis.fi -palvelun kautta koronarokotusaikoja kuntatiedon vuoksi (kuntatieto jokin muu kuin Alavus, Kuortane, Soini tai Ähtäri). Tämän vuoksi ajan varaaminen onnistuu vain puhelimitse.

Terveysasemien koronarokotusten ajanvarausnumerot
Alavuden pääterveysasema puh. 040 549 5282
Kuortaneen terveysasema puh. 040 558 5091
Soinin terveysasema puh. 040 357 6914
Töysän terveysasema puh. 040 357 9528
Ähtärin pääterveysasema puh. 040 558 4329

Ajanvarauspuhelimet ovat avoinna maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 11-14 tai niin kauan kuin rokotusaikoja on varattavissa.

Rokoteaikoja avataan hyvis:fi palveluun vain perjantaisin. Aikoja on varattavissa sen mukaisesti, miten saamme alueellemme rokotteita, määrät vaihtelevat viikoittain. Varattavissa olevat rokoteajat voivat tämän vuoksi mennä hyvinkin nopeasti. Mikäli aikoja ei ole varattavissa, puhelimessa on vastaaja ja Hyvis.fi:ssä ei näy sillä hetkellä vapaita aikoja. Jos puhelin on kiinni, älä jätä vastaajaan viestiä. Koronarokotusajanvarausnumerot on tarkoitettu vain koronarokotusten ajanvarausta varten, ja aina rokotusvuorossa olevalle ikä/riskiryhmälle kerrallaan. Rokotusaikoja ei anneta muista numeroistamme.

Käytössä olevat rokotteet löydät 7.5.21 uutisestamme

Alavus 28.5.2021

Ismo Anttila
hallintoylilääkäri
Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä

Marjo Ala-Salmi
tartuntataudeista vastaava lääkäri
johtavan lääkärin sij.
Kuusiolinna Terveys