2.12. Kuusiolinnan vammaispalvelujen musiikkivideo teemaviikolle

Joulukuun alussa 1-7.12.2022 vietetään valtakunnallista kehitysvammaisten ihmisten oikeuksien teemaviikkoa, jonka julkilausuma tänä vuonna on "Asenteet kuntoon vammaisuutta kohtaan".

Tämän innoittamana on Kuusiolinnan palvelukeskus Linnunlaulussa Kuortaneella tehty biisi nimeltään Asenteet kuntoon!

Ohjaaja Heikki Jokiaho otti koppia Toimintakeskuksen vastaavan ohjaajan Marjo Korpelan ehdotuksesta biisin tekemiseen. Mukaan innostui muitakin. Hienolla kokoonpanolla biisi valmistui ja se päätettiin myös äänittää studiolla ja tehdä musavideo. Laulamaan pääsivät mukaan kaikki asumisyksikkö Linnunlaulun ja Toimintakeskuksen asiakkaat, jotka halusivat.

Kehitysvammaisten tukiliitto ry kiinnostui musavideosta ja pyysivät saada julkaista video heidän sivustollaan Teemaviikon alkaessa.

Torstaina 1.12.2022 vietettiin Kuusiolinnan vammaispalveluissa asumisyksiköiden ja Toimintakeskuksien asiakkaiden yhteisiä pikkujouluja Lehtimäen Nuorisoseuralla. Biisi sai ensiesityksensä livenä juhlassa. Kuusiolinnan vammaispalveluiden palvelupäällikkö Johanna Hannuksela ojensi biisin teon tehokolmikolle Heikille, Pietulle ja Maurille kiitoskukkaset.

Suuret kiitokset myös kaikille biisin teossa mukana olleille ja taustajoukoille. Tämä on hyvin suuri ja merkityksellinen juttu. Katso linkistä musavideo Asenteet kuntoon!

Asenteet kuntoon -video