1.8. Kuusiokuntien alueella jatkuu nepsylasten vanhempien vertaistukiryhmä

HEI SINÄ IHANA AINUTLAATUINEN VANHEMPI!

Kuusiokuntien alueella alkaa jälleen neuropsykiatrisista tai sen tyyppisistä oireista kärsivien lasten / nuorten (ei tarvi olla diagnoosia) vanhemmille tarkoitettu VERTAISRYHMÄ 31.8.2022 klo 17-19.30.

Ryhmä kokoontuu 5 -7 krt syksyn aikana ja paikkana Lepiksen tilat Alavudella linja-autoaseman alakerrassa. Syksyn muut päivät sovitaan ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Jos siis haluat vaihtaa kokemuksia samankaltaisessa elämäntilanteessa olevien ihmisten kanssa toisia kunnioittavassa ilmapiirissä ja / tai toivot saavasi perheesi tilanteeseen liittyvää tietoa ja käytännön vinkkejä, jotka auttaisivat arjessa, niin tässä on siihen hyvä mahdollisuus.

Tavoitteena on, että vanhemmat pääsevät jakamaan kokemuksiaan toistensa kanssa samalla voimaantuen omassa tilanteessaan. Ryhmässä osallistujat voivat jakaa toisilleen tietojaan ja käytännön vinkkejä, jotka helpottavat arjessa lapsen / nuoren kanssa toimimisessa tai omien voimavarojen lisäämisessä.

Ryhmän vetäjinä toimivat erityislasten isä, kokemusasiantuntija Juhana Mäkitöyli sekä perheneuvoja Terhi-Tuulikki Ulvila. Juhanaan pääset tutustumaan seuraavasta linkistä.

Lisätietoja asiasta soittelemalla tai viestittelemällä Terhi-Tuulikille, puh.nro 0401338126

Vertaistukiryhmän esite syksy 2022